Ennakoiva kunnossapito

Ennakoiva kunnossapito on tärkein asia mikä vaikuttaa yksittäisen koneen tai laitteen elinkaareen. Huolehtimalla siitä että koneen tai laitteen ennakoiva kunnossapito, eli huolto-ohjelman mukaiset huollot suoritetaan ajallaan, takaa moninkertaisesti pidemmän elinkaaren. Kun ennakoivasta kunnossapidosta pidetään huolta, ja suoritetaan ennakoiva kunnossapito ajallaan, voidaan varmistua siitä että koneen elinkaari on huomattavasti pidempi, ja vältytään monilta ennakoimattomilta rikkoutumisilta ja vikaantumisilta.

Ennakoiva kunnossapito on myös avain koneiden ja laitteiden toimintavarmuuteen

Ennakoiva kunnossapitomme voi olla yhdestä koneesta tai laitteesta huolehtiminen, tai koko teollisuuslaitoksen kunnossapidosta vastaaminen. Meillä on asiakkainamme pienistä- ja keskisuurista konepajoista ja teollisuuslaitoksista aina isoihin pörssiyrityksiin saakka.

Käytössämme on auditointikelpoinen älykkään kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä Venla. Kaikilla teollisuuden kunnossapito asiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöön ohjelmistomme. Kaikki koneet ja laitteet yksilöidään QR-koodilla, ja asiakkaalla on pääsy omien koneiden laitekantaan tietokoneella tai mobiilisti, johon on tallennettu kaikki kunnossapitoon liittyvä tieto. Myös vikailmoitukset voidaan tehdä suoraan järjestelmäämme. Kunnossapito-ohjelmistomme Venla tuottaa asiakkaillemme tarkan raportoinnin kaikesta tekemästämme huolloista, korjauksista ja kunnossapidosta. Myös kaikki koneisiin ja laitteisiin liittyvä dokumentaatio on tallennettavissa koneen laitekortin taakse ja asiakkaalla on pääsy omiin laitteisiin joko internetin kautta tai mobiilisovelluksen kautta. Mobiilisovellus toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla.

Simsotec Oy on merkkiriippumaton kunnossapidon ammattilainen. Kysy kilpailukykyinen tarjouksemme ennakoivasta kunnossapidostamme. Toimipaikkamme sijaitsevat Tampereella, Turussa, Porissa, Raumalla, Parkanossa ja Seinäjoella.

Tarvittaessa huolehdimme myös kaikesta varaosien tilaamisesta asiakkaidemme puolesta.

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.