• Hitsauskoneiden huollot, korjaukset ja validoinnit

    Hitsauskoneiden huollot, korjaukset ja validoinnit

Hitsauskonehuolto laadukkaasti

Hitsauskonehuolto - Hitsauksen laatu määrittyy pitkälti hitsaajan ammattitaidosta, mutta myös hitsauskoneesta ja sen toimivuudesta. Vain huollettu hitsauskone antaa parhaan laadun. Simsotecin hitsauskonehuolto palvelee yritystäsi merkkiriippumattomasti.

Tulemme tekemään hitsauskonehuollot joko tehtaallenne tai noudamme tarvittaessa hitsauskoneet omaan hitsauskonehuoltoomme.

Hitsauskonehuolto auttaa myös hitsauskoneiden validoinneissa



Validoinnin päätarkoitus on varmistaa, että hitsauslaitteisto täyttää toiminnalliset vaatimukset ja koneessa mahdollisesti olevat näytöt ovat riittävän tarkkoja näyttämään hitsausparametreja oikein.

Validointi suoritetaan kuormituslaitteen ja kalibroitujen mittalaitteiden avulla kuormittamalla virtalähdettä kuormitusvastuksella.

Validointi tehdään vähintään kolmella virta-alueella riippuen koneen tyypistä.

Samassa yhteydessä täytetään pöytäkirja virta-arvoista ja pöytäkirja tallennetaan sähköiseen muotoon kunnossapitojärjestelmäämme.

Huoltosopimusasiakkaillamme on jokaisessa virtalähteessä on QR- kooditarra jonka avulla pääset käsiksi hitsauslaitteen koko korjaus ja huoltohistoriaan joko mobiilisovelluksella tai internetin kautta. Esimerkiksi auditointitilaisuuksissa kaikki hitsauskoneiden dokumentit on erittäin helposti löydettävissä Qr-koodin perusteella laitekannastamme. Myös kaikki kustannukset on helposti yksilöitävissä koneryhmittäin tai konekohtaisesti. Raportit on saatavilla helposti esimerkiksi Exceliin.

Simsotecin hitsauskonehuolto palvelee asiakkaitamme kaikissa toimipisteissämme. Toimipisteemme löytyvät Tampereelta, Turusta, Porista, Raumalta sekä Parkanossa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hitsauskonehuolloistamme.

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.