• Modernisointiprojektit

    Modernisointiprojektit

Modernisointi kokemuksella ja laadukkaasti

Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja ammattitaitoiset projektipalvelut, joiden avulla koneiden ja tehtaiden modernisointi ja muutostyöt saadaan tehtyä luotettavasti. Ammattilaisemme toteuttavat koneille tarvittavat modernisoinnit ja parannukset. Modernisoinnin laajuus kattaa koneen mekaniikan, sähkötekniikan ja ohjausjärjestelmän, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Modernisointi voi olla myös koneen osan, esimerkiksi ohjausjärjestelmän, uusiminen tai koneen tarkkuuden kannalta merkittävän mekaanisen osan, esimerkiksi kuularuuvien tai johteiden, uusiminen.

Miksi modernisointi kannattaa?

Modernisoinnilla koneen tekniset ominaisuudet päivitetään vastaamaan tämän päivän tarpeita. Hyödynnämme useita modernisointituotteiden toimituskanavia ja yhteistyökumppaneita niin koti kuin ulkomailtakin. Niiden ansiosta pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ja nopeita ratkaisuja joiden avulla modernisointi voidaan toteuttaa laadukkaasti ja uusinta tekniikkaa hyödyntäen.

Modernisointi tuo mm. seuraavia etuja:
•Modernisointikustannukset ovat pienemmät kuin uuden koneen hankintakustannukset
•Koneen suorituskykyä ja tarkkuutta voidaan parantaa, jolloin tuottavuus paranee
•Käyttäjäkoulutusta tarvitaan lähinnä ohjausmodernisaation yhteydessä
•Aikaisemmin käytetyt työkalut ovat edelleen käytettävissä
•Voidaan hyödyntää aikaisemmin kehitettyjä tuotantomenetelmiä
•Modernisointi ei vaikuta koneen piirustuksiin
•Toimitusaika modernisoinnissa on lyhempi kuin uuden koneen hankinnassa


Meillä Simsotecissa on todella vahvat referenssit erilaisiin työstökoneiden ja laitteiden modernisointeihin. Olemme tehneet viimeisten vuosien aikana konemodernisointeja sekä Suomessa että ulkomailla, kuten paperikoneteollisuuteen ison imutelaporakoneen täydellisen modernisoinnin, useita cnc-ohjattuja karusellisorvien modernisointeja, automaattisen sahalinjan modernisoinnin keski-europassa, hammastukoneiden modernisointeja, sekä erilaisten työstökoneiden ja laitteiden cnc-ohjaus modernisointeja ja FMS hyllystöhissien ohjausmodernisointeja.

Olemme Suomessa markkinajohtaja omalla alallamme. Palveluksessamme on useita modernisoinnin ammattilaisia, ja yhteenlaskettu kokemuksemme on reippaasti yli 200 vuotta.

Lähes kaikissa projekteissa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kiinteään hintaan koneen tai laitteen modernisoinnin.

Ohjaus modernisoinnessa käytämme Siemens, Heidenhain tai Fanuc ohjauksia.

Lataa esite tästä

(Simsotec_modernisaatiot_A4.pdf, 618KB)

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.