• Nosturihuollot ja korjaukset

    Nosturihuollot ja korjaukset

Nosturihuolto

Säännöllisesti toteutettu nosturihuolto varmistaa, että nosturit pysyvät toimintavarmoina tilanteesta riippumatta. Anna ammattitaitoisen nosturihuoltomme huoltaa nosturinne säännöllisesti. Simsotecin nosturihuolto takaa sen että nosturit ovat teillä aina käytettävissä, ilman kalliita tuotantokatkoja.

Kauttamme myös kaikki nostureiden lakisääteiset tarkastukset ja niihin liittyvät palvelut.

Nosturihuolto – monipuoliset palvelut

Nostureiden määräaikainen tarkastus on kaikissa yli 500kg.n nostureissa ja nostimissa pakollinen kerran vuodessa. Nosturit ja nostimet on tarkastettava purettuna kymmenen vuoden välein. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa nosturitarkastuksiin liittyvissä asioissa. Nosturitarkastukset on panostus työturvallisuuteen.

Nosturihuollon huoltosopimusasiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöön auditointikelpoinen toiminnanohjausjärjestelmämme, jossa kaikki nosturit yksilöidään QR-koodilla. Myös sähköiset vikailmoitukset on mahdollista tehdä toiminnanohjausjärjestelmäämme joko www-sivujen kautta tai mobiilisovelluksella matkapuhelimen kautta.

Nosturihuoltojen lisäksi huolehdimme tarvittaessa asiakkaidemme puolesta, että kaikki tarkastukset tehdään ajoissa. Yksilöimme jokaisen nosturin tai nostolaitteen QR-koodilla, jolloin kaikki tarkastusdokumentit ja muu dokumentointi on löydettävissä erittäin helposti kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmästämme. Asiakkaillamme on pääsy omiin koneisiin ja laitteisiin joko mobiilisti tai internetin kautta. Esimerkiksi työsuojelutarkastuksessa on erittäin helppo löytää ja esittää kaikki vaadittavat dokumentit, että nosturille tai nostolaiteelle on tehty lakisääteiset nosturitarkastukset ajallaan ja lain mukaisesti.

Nosturihuolto - ota yhteyttä 

 

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.