Nosturitarkastus

Ammattilaisen tekemä nosturitarkastus varmistaa, että nosturi tai nostolaite kestää käytössä. Nosturi tai nostolaite on usein avain kilpailukykyiseen tuotantoon. Jos nosturi on rikki, ei kappaleita saada nostettua työstökoneeseen tai sieltä pois. Pienikin vika tai rikkoontuminen voi estää nostolaitteen käyttämisen, ja jopa pysäyttää työstökoneen tai laitteen toiminnan. Suomen laki asettaa säädöksiä ja asetuksia nostureille ja nostovälineille. Simsotecin nosturitarkastus varmistaa, että nosturisi ovat aina käyttökunnossa ja turvallisia.

Nosturitarkastus - monipuoliset palvelumme

Nostureiden määräaikainen tarkastus on kaikissa yli 500kg:n nostureissa ja nostimissa pakollinen kerran vuodessa. Nosturit ja nostimet on tarkastettava purettuna kymmenen vuoden välein, sekä niille on tehtävä painoilla koenostot.

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa nosturitarkastuksiin liittyvissä asioissa, kuten nosturien huolloissa ja vikakorjauksissa nosturitarkastuksien lisäksi.

Nosturien ja nostolaitteiden lakisääteiset tarkastukset on kuitenkin säädetty työturvallisuuden nimissä, ja niistä huolehtiminen on panostus työturvallisuuteen.

Tarvittaessa Simsotecin nosturitarkastus pitää huolen myös siitä, että kaikki tarkastukset tehdään ajoissa. Yksilöimme jokaisen nosturin tai nostolaitteen QR-koodilla, jolloin kaikki tarkastusdokumentit ja muu dokumentointi on löydettävissä erittäin helposti kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmästämme. Asiakkaillamme on pääsy omiin koneisiin ja laitteisiin joko mobiilisti tai internetpohjaisella selaimella. Esimerkiksi työsuojelutarkastuksessa on erittäin helppo löytää ja esittää kaikki vaadittavat dokumentit, että nosturille tai nostolaiteelle on tehty lakisääteiset nosturitarkastukset ajallaan ja lain mukaisesti.

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.