• Teollisuuden kunnossapito

    Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito osaavasti

Suorittamamme teollisuuden kunnossapito kattaa työstökoneiden huollot- ja korjaukset, nostureiden tarkastukset, hitsauskoneiden huollot ja validoinnit, työstökoneiden modernisoinnit, erilaisten koneiden ja laitteiden ennakoivan kunnossapidon, työstökoneiden lasermittaukset sekä kaikenlaisten teollisuuden koneiden ja laitteiden mekaanisen ja sähköisen kunnossapidon.

Teollisuuden kunnossapito -palvelumme ovat käytettävissäsi Tampereella, Porissa, Parkanossa, Seinäjoella, Raumalla ja Turussa.

Teollisuuden kunnossapito tarpeidesi mukaan

Suorittamamme teollisuuden kunnossapito toteutetaan merkkiriippumattomasti. Tarvittaessa hoidamme myös varaosat koneisiin ja laitteisiin asiakkaan puolesta. Käytössämme on auditointikelpoinen älykkään kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä Venla. Kaikilla teollisuuden kunnossapito asiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöön ohjelmistomme. Kaikki koneet ja laitteet yksilöidään QR-koodilla, ja asiakkaalla on pääsy omien koneiden laitekantaan tietokoneella tai mobiilisti, johon on tallennettu kaikki kunnossapitoon liittyvä tieto. Myös vikailmoitukset voidaan tehdä suoraan järjestelmäämme. Kunnossapito-ohjelmistomme Venla tuottaa asiakkaillemme tarkan raportoinnin kaikesta tekemästämme huolloista, korjauksista ja kunnossapidosta. Myös kaikki koneisiin ja laitteisiin liittyvä dokumentaatio on tallennettavissa koneen laitekortin taakse ja asiakkaalla on pääsy omiin laitteisiin joko internetin kautta tai mobiilisovelluksen kautta. Mobiilisovellus toimii kaikilla yleisimmillä alustoilla.

Teollisuuden kunnossapito voidaan kohdistaa yhdestä koneesta tai laitteesta aina kokonaisvaltaiseen koko teollisuuslaitoksen kunnossapitoon. Tälläkin hetkellä meillä on kunnossapidon sopimusasiakkaina teollisuusyrityksiä pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina pörssiyrityksiin saakka.

Jos tarvitset apua teollisen kunnossapidon osalta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.