Laatukäsikirja ISO9001

LAADUKKAASTA JOHTAMISESTA JOHTAMISJÄRJESTELMÄSTANDARDI ISO 9001:2015- SERTIFIKAATTI

Perjantaina 23.11.2018 saimme kansainvälisesti tunnustetun sertifikaatin laadunhallintajärjestelmällemme, joka on laadittu ISO 9001 -standardin periaatteiden mukaisesti. Päätös kansainvälisen sertifioinnin hakemisesta syntyi tarpeesta osoittaa, että yhteisten toimintatapojen ja prosessien hiomiseksi on tehty paljon töitä. Koska olemme levinneet Parkanoon, Poriin, Raumalle sekä Tampereelle, edesauttaa tämä yhteisten työskentelymallien löytämisessä.

Kansainvälinen standardi ISO 9001 asettaa vaatimukset organisaation laadunhallintajärjestelmälle. Se on maailman tunnetuin työkalu laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen ja kehittämiseen. Laadunhallintajärjestelmän avulla ylin johto voi optimoida organisaation resurssien käyttöä ja ottaa huomioon päätöstensä seuraukset sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Oletko luopumassa työstökoneestasi? Anna meidän auttaa

Käytettyjen työstökoneiden myynti myös yksi toimintamme tukijalka.

Olemme myyneet viimeisten kuukausien aikana useita käytettyjä työstökoneita ja laitteita. Viimeisimpinä muun muassa Yaskawa Motoman hitsausrobottijärjestelmän, Kasto VeriCut A sahauslinjan sekä useita pienempiä työstökoneita.

Jos olet luopumassa koneestasi, kerro meille mistä on kyse, niin autamme löytämään koneellesi uuden omistajan. Meiltä kysytään jatkuvasti erilaisia käytettyjä koneita. Etsimme tällä hetkellä muun muassa käytettyä CNC ohjattua aarporaa, liikkuvapylväistä pitkäjyrsinkonetta ohjelmoitavalla kulmapäällä, manuaalisorveja, opetettavaa sorvia noin 3m kärkivälillä.

Juaristin siirto Raumalta Poriin

Teollisen kunnossapidon yhtenä osaalueena teemme myös työstökoneiden siirtoja. Teimme keväällä 2016 suomen suurimman konesiirron. Siirsimme Raumalta Juaristin aarporan Poriin Valta Worksin tiloihin. Kone on tyypiltään Juaristi MP7 RAM. X-liike koneessa on 18 metriä, eli kyseessä on jo todella ison kokoluokan työstökone.

Koneen purkuvaihe kesti noin kaksi ja puoli viikkoa ja kasaaminen muutaman viikon enemmän. Purkuvaihe oli kohtuullisen haastava vaihe hallin korkeuden vuoksi. Kaadoimme muun muassa pylvään kolmella autonosturilla jotta saimme sen ulos hallista. Pelkän pylvään paino oli noin 40t.

Kone on ollut nyt kovassa työkuormassa Valta-Worksilla ja toiminut alusta saakka hienosti.

Jos olet etsimässä luotettavaa ja osaavaa partneria konesiirtoihin ota meihin yhteyttä, teemme teille aidosti kilpailukykyisen tarjouksen.

Työstökoneen modernisointi, kilpailukykyinen vaihtoehto uuden koneen investoinnille

Modernisoitu kone vai korvausinvestointina uusi kone?

Tätä mietitään tälläkin hetkellä varmasti useammissa konepajoissa. Mitä etua saisimme modernisoidusta koneesta? Kauanko kone on poissa tuotannosta? Mitä modernisointi maksaa? Edellä mainitut ovat varmasti yleisimpiä kysymyksiä mitä aiheen osalta herää.

Me Simsotecissä osaamme vastata näihin. Tottakai ensin pitää määritellä modernisoinnin laajuus, onko kyseessä vain ohjausjärjestelmän päivitys, vai käydäänkö koko kone läpi mekaanisesti, johdepinnat hiotaan ja kaavataan, vai onko kyseessä kenties manuaalikoneen päivittämisestä CNC-koneeksi?

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää modernisointiprojekteistamme, jotka olemme toteuttaneet ja projekteista mitä meillä on tällä hetkellä työn alla.

 

Käytettyjä työstökoneita

Oletko tutustunut käytettyjen koneiden valikoimaamme sivuillamme?

 

Klikkaa itsesi sisään etusivun linkistä. Täältä löydät tarjolla olevia käytettyjä koneita. Tiesitkö, että voit antaa meille oman koneesi / koneitasi välitettäväksi. Jos emme saa kauppaa, emme myöskään veloita tästä mitään.

 

Konepaja 2016

Kiitos kaikille messuosastollamme vierailleille. Kokonaiskävijämäärä messuilla oli kolmen päivän aikana yli 8000 henkilöä.

Lue lisää

  • 1
  • 2
www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.