Simsotec ja Raiha Hydraulics yhteistyöhön

Simsotec Oy ja Raiha Hydraulics Oy ovat sopineet yhteistyön tiivistämisestä erikois- ja hydrauliikkakunnossapidon alalla. Molemmat yritykset ovat maineikkaita toimijoita vaativissa kunnossapidon tehtävissä, Simsotec koneistuskeskus- ja laitoshuoltojen saralla ja Raiha Hydraulics hydrauliikkajärjestelmien ja komponenttien saralla.

”Yhteistyösopimus Simsotecin kanssa tukee Raiha Hydraulicsin vahvaa asemaa hydrauliikan kunnossapidossa mahdollistamalla entistä joustavammin vuosihuolto- ja seisokkikunnossapitojen organisoinnin laajan kenttäkokemuksen osaavalla henkilökunnalla” toteaa Raiha Hydraulics Oy:n toimitusjohtaja Jouko Salo.

Simsotec Oy:n toimitusjohtaja Iiro Rinne näkee sopimuksen tukevan yhtiön asemaa erikoiskunnossapidossa. ”Raiha Hydraulics on laajalti tunnettu toimija hydrauliikkahuollossa. Tekemällä yhteistyötä Raihan kanssa voimme palvella kunnossapitoasiakkaitamme laajemmin myös hydrauliikan alalla. Meille tärkeää on pystyä tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja sopimus mahdollistaa meille juuri tämän” Rinne toteaa.

Sekä Simsotec että Raiha Hydraulics näkevät verkostoituneen toimintatavan vastaavan liiketoimintaympäristön kehittymiseen ja tukevan asiakkaiden palvelemista laajasti.

Kaarinassa 12.8.2019

Lisätietoja: Jouko Salo, toimitusjohtaja, Raiha Hydraulics Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.