• Työstökoneiden huollot ja vikakorjaukset

    Työstökoneiden huollot ja vikakorjaukset

Osaava työstökonehuolto

Simsotecin merkkiriippumaton työstökonehuolto palvelee Tampereen, Porin, Rauman, Turun, Seinäjoen ja Parkanon toimipisteistämme käsin. Ammattitaitoisella työstökonehuollollamme on vahva kokemus erilaisten työstökoneiden ja laitteiden korjauksista ja ennakoivasta kunnossapidosta. Ammattitaidon lisäksi työstökonehuolto palvelumme tarjoaa asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat. Tarvittaessa työstökonehuoltomme huolehtii kokonaisuudesta, kuten varaosien etsimisestä kilpailukykyisin hinnoin sekä niihin liittyvistä tilausprosesseista.

Työstökonehuolto - monipuoliset palvelut

Työstökonehuolto asiakkaillamme on mahdollisuus tehdä kanssamme myös kokonaisvaltainen huoltosopimus kaikesta työstökonehuoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös auditointikelpoisen kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän, jossa kaikki koneet ja laitteet on yksilöity QR-koodilla, ja laitekohtaiset huoltokustannukset on helposti saatavilla päätöksen teon tueksi. Myös kaikki konekohtaiset dokumentit on mahdollista tallentaa koneen tai laitteen konekortin taakse, josta ne on helposti löydettävissä. Toiminnanohjausjärjestelmämme kautta asiakkaillamme on mahdollisuus tehdä työstökonehuollollemme myös sähköisesti vikailmoitus tai huoltopyyntö, ja ilmoitus kirjautuu toiminnanohjausjärjestelmäämme työstökonehuoltomme tietoon reaaliaikaisesti. Kun saamme ilmoituksen, kuittaamme ilmoituksen vastaanotetuksi ja sovimme aikataulun korjaukselle.

Työstökonehuolto ja muut vastaavat aikataulutetut tehtävät saamme aikataulutettua toiminnanohjausjärjestelmäämme helposti, ja asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaan.

Toiminnanohjausjärjestelmästämme on kaikki huoltoihin, korjauksiin ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät löydettävissä helposti. Järjestelmästämme on saatavilla kaikki kunnossapidon kulut joko laiteryhmittäin tai konekohtaisesti halutulle ajanjaksolle.

Järjestelmään voidaan tallentaa myös huolto-ohjeet ja kaikki siihen liittyvä dokumentointi. Asiakkaamme näkevät kaikki omien koneiden ja laitteiden dokumentoinnin helposti joko internetin tai mobiilisovelluksen kautta.

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.