• Simsotec Oy

  Kehittyvä tuotanto on kaikkien etu. Olemme joustava ja luotettava kunnossapidon kumppani. Räätälöimme palvelupaketin asiakkaiden tarpeiden mukaan, huomioiden asiakkaamme tuotannon erityispiirteet.

  Kokonaisvaltainen palvelumme perustuu avoimuuteen, joustavuuteen ja kustannustehokkaaseen toimintaan. Käytössämme on yhdessä M-files ohjelmistotalon kanssa kehittämämme älykkään kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä. Huoltosopimusasiakkaillamme on kaikki sopimuksen alla olevat koneet yksilöity QR-koodilla.

  Asiakkaalla on pääsy omalla mobiililaitteella tai tietokoneella omien koneiden laitekantaan, johon on tallennettu kaikki kunnossapitoon liittyvä tieto. Myös vikailmoitukset on mahdollista tehdä suoraan järjestelmäämme.

 • Yhteiskuntavastuu

  Simsotec haluaa toimia vastuullisesti osana ympäristöä ja yhteiskuntaa. Vastuullinen toiminta sidosryhmiä kohtaan on keskeinen osa yrityksen johtamista, toimintatapoja, arvoja sekä jokapäiväistä työtä. Me seuraamme toimintamme vastuullisuutta suositusten mukaisilla mittareilla sekä raportoimme toiminnastamme avoimesti.
  Yhteiskuntavastuu toteutuu vakiintuneen kolmijaon mukaisesti, taloudellisen ja sosiaalisen vastuun sekä ympäristövastuun piirissä.

  Palvelemme asiakkaitamme heidän odotustensa mukaisesti sekä keskitymme kehityksessä asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme ja prosessiemme laatua kaikki osa-alueet huomioiden. Omistajana ja työnantajana Simsotec on myötävaikuttamassa henkilöstön elämänlaatuun, terveyteen ja kehittymismahdollisuuksiin.
  Hyödynnämme konsernin resursseja tehokkaasti kestävään kehitykseen perustuvan kasvun ja kannattavuuden tekijänä.

 • Historia

  Lokomon Tehdaspalvelu Oy nimellä toimittiin Parkanossa vuoteen 1994, jolloin nimi muuttui Parkanon Tehdaspalveluksi. Yhtiö liitettiin Metso-konserniin vuonna 1996. Hollming-konserni osti Parkanon Tehdaspalvelun vuonna 2002.

  Simsotec liitettiin Hollming-konserniin kuuluvaan Parkanon Tehdaspalvelu Oy:n kanssa vuonna 2008, jolloin nämä kaksi yhtiötä yhdistettiin ja syntyi nykymuotoinen Simsotec Oy.

 • Tehokkuutta asiakaslähtöisellä yhteistyöllä

 • Asiakkainamme on merkittäviä teollisuuden yrityksiä aina pörssiyrityksistä pienyrittäjiin

 • Olet sitten iso tai pieni yritys, olemme kilpailukykyinen ja joustava vaihtoehto

www.simsotec.fi
Käytämme sivuillamme evästeitä asiakaspalvelun parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.